Grillitud homaari sabad sidruni ja küüslauguõliga

​​​​​​

Nautige selle retsepti imelist maitset alati, kui soovite valmistada elegantset, kuid lihtsat õhtusööki.

 

Ettevalmistusaeg:
5 minutit

 

Ettevalmistusaeg:
15 minutit

 

 

Portsjonid:
2-4

 

Küpseta koos:
Malmpann Hosse

 

 

Tooted:

  • 3 supilusikatäit soolata võid;
  • 6 küüslauguküünt, hakitud;
  • 1 supilusikatäis sidrunimahla;
  • 4 homaari saba, poolitatud;
  • 1 spl petersell, hakitud;
  • 1 sidrun, lõigatud ringidesse (valikuline);

Valmistamismeetod:


  1. Sulata väikeses potis või. Lisa küüslauk ja küpseta 1 minut. Lisa sidrunimahl ja sega. Eemaldage kuumusest.
  2. Kuumuta malmist grillpanni keskmisel-kõrgel kuumusel 4-5 minutit. Pintselda homaari sabad küüslauguõliga. Küpseta lõikepool all 2-3 minutit. Pöörake sabad ümber ja määrige uuesti küüslauguõliga.
  3. Jätkake küpsetamist veel 3 minutit. Soovi korral lisa sidruniviilud. Küpseta 1-2 minutit mõlemalt poolt. Tõsta tulelt ja puista peale hakitud petersell. Serveeri kohe.