Grillitud homaari sabad sidruni ja küüslauguõliga
10 Mar
0 Kommentaar(id)
292 Nähtud
Grillitud homaari sabad sidruni ja küüslauguõliga
Nautige selle retsepti imelist maitset alati, kui soovite valmistada elegantset, kuid lihtsat õhtusööki.
Ettevalmistusaeg:
5 minutit
Ettevalmistusaeg:
15 minutit
Portsjonid:
2-4
Küpseta koos:
Malmpann Hosse
Tooted:
- 3 supilusikatäit soolata võid;
- 6 küüslauguküünt, hakitud;
- 1 supilusikatäis sidrunimahla;
- 4 homaari saba, poolitatud;
- 1 spl petersell, hakitud;
- 1 sidrun, lõigatud ringidesse (valikuline);
Valmistamismeetod:
- Sulata väikeses potis või. Lisa küüslauk ja küpseta 1 minut. Lisa sidrunimahl ja sega. Eemaldage kuumusest.
- Kuumuta malmist grillpanni keskmisel-kõrgel kuumusel 4-5 minutit. Pintselda homaari sabad küüslauguõliga. Küpseta lõikepool all 2-3 minutit. Pöörake sabad ümber ja määrige uuesti küüslauguõliga.
- Jätkake küpsetamist veel 3 minutit. Soovi korral lisa sidruniviilud. Küpseta 1-2 minutit mõlemalt poolt. Tõsta tulelt ja puista peale hakitud petersell. Serveeri kohe.