Grillitud marineeritud köögiviljad
10 Mar
0 Kommentaar(id)
132 Nähtud
Grillitud marineeritud köögiviljad
Mis söök on suvisem kui pann grillitud köögivilju? Väikese oliiviõli, küüslaugu, ürtide ja sidrunimaitsega on need marineeritud köögiviljad täiuslikuks lisandiks igale toidukorrale.
Ettevalmistusaeg:
10 minutit
Ettevalmistusaeg:
20-25 minutit
Portsjonid:
4-6
Küpseta koos:
Kahe sangaga malmpann Hosse
Tooted:
Köögiviljad:
- 1 pea punast sibulat;
- 1 punane pipar;
- 1 kollane pipar;
- 1 suvikõrvits;
- 1 pea brokkoli tükkideks lõigatud;
Marinaad:
- ⅓ tassi sidrunimahla;
- ¼ tassi oliiviõli;
- 1 supilusikatäis õunasiidri äädikat;
- 4 küüslauguküünt, hakitud;
- 2 supilusikatäit kuiva rosmariini;
- ½ tl soola;
- ¼ tl punase pipra helbeid (valikuline)
- kaunista sidruniviiludega
Valmistamismeetod:
- Kombineeri marinaadi koostisosad taassuletavas kilekotis.
- Lõika köögiviljad 3 cm tükkideks.
- Lisa köögiviljad marinaadile ja raputa korralikult läbi. Tõsta 30 minutiks külmkappi.
- Kuumuta grilli keskmisel-kõrgel kuumusel 10 minutit suletud kaanega. Lisage grillrest ja sulgege kuumus 5 minutiks.
- Peale grilli/grilli eelkuumutamist lisa marineeritud köögiviljad. Küpseta õrnalt 5 minutit. Segage köögiviljad ja jätkake küpsetamist, kuni need saavutavad soovitud küpsusastme.
- Tõsta tulelt ja pigista köögiviljadele sidrunit. Puista peale soola ja serveeri.