Paksud sealiha kotletid soola ja pipraga

​​​​​​

Mis on mahlaste sealihakotlettide saladus? Ostke kõige paksemad, mida leiate. Neid on raskem röstida ning tulemused on maitsvad ja õrnad.

 

 

Ettevalmistusaeg:
5 minutit

 

Ettevalmistusaeg:
10 minutit

 

 

Portsjonid:
2

 

Küpseta koos:
Malmpann Hosse

 

 

Tooted:


  • 2 kondita sealihakarbonaad;
  • sool ja pipar;
  • 2 supilusikatäit maapähklivõid;

 

Valmistamismeetod:


  1. Kuumuta ahi 230 °C-ni.
  2. Pintselda sealihakotletid maapähklivõiga ning maitsesta sealiha esi-, taga- ja küljed ohtralt soola ja pipraga.
  3. Kuumutage malmpann pliidil järk-järgult keskmisele-kõrgele kuumusele.
  4. Prae sealihakotlette mõlemalt poolt 1-1½ minutit.
  5. Tõsta tulelt ja küpseta ahjus 4-6 minutit.
  6. Lase enne serveerimist 5 minutit puhata.
  7.