Paksud sealiha kotletid soola ja pipraga
10 Mar
0 Kommentaar(id)
195 Nähtud
Paksud sealiha kotletid soola ja pipraga
Mis on mahlaste sealihakotlettide saladus? Ostke kõige paksemad, mida leiate. Neid on raskem röstida ning tulemused on maitsvad ja õrnad.
Ettevalmistusaeg:
5 minutit
Ettevalmistusaeg:
10 minutit
Portsjonid:
2
Küpseta koos:
Malmpann Hosse
Tooted:
- 2 kondita sealihakarbonaad;
- sool ja pipar;
- 2 supilusikatäit maapähklivõid;
Valmistamismeetod:
- Kuumuta ahi 230 °C-ni.
- Pintselda sealihakotletid maapähklivõiga ning maitsesta sealiha esi-, taga- ja küljed ohtralt soola ja pipraga.
- Kuumutage malmpann pliidil järk-järgult keskmisele-kõrgele kuumusele.
- Prae sealihakotlette mõlemalt poolt 1-1½ minutit.
- Tõsta tulelt ja küpseta ahjus 4-6 minutit.
- Lase enne serveerimist 5 minutit puhata.
-