Pannil praetud veiseliha muna ja cheddariga
10 Mar
0 Kommentaar(id)
147 Nähtud
Pannil praetud veiseliha muna ja cheddariga
Selles pannihommikusöögis on kõik: krõbedad kuldsed kartulid, vürtsikad veiselihatükid, vedelad munad ja maitsev cheddar. Mida veel tahta?
Ettevalmistusaeg:
10 minutit
Ettevalmistusaeg:
40 minutit
Portsjonid:
4
Küpseta koos:
Malmpann Hosse
Tooted:
- 4 keskmist punast kartulit, kuubikuteks lõigatud, umbes 680 g;
- 1 supilusikatäis soolata võid;
- 1 keskmise suurusega magusa sibula pea, tükeldatud;
- ½ tassi peeneks hakitud rohelist pipart;
- 1 tass tükeldatud veiseliha;
- ½ tl soola;
- ½ tl jahvatatud pipart;
- ½ tl suitsutatud punast pipart;
- ⅓ tassi pool ja pool;
- 4 muna;
- 120 g riivitud cheddarit;
Valmistamismeetod:
- Laske auruti korviga potis umbes 3 cm vett keema. Lisage kartulid, katke ja aurutage, kuni need on kergelt pehmed, 5½–7 minutit. Eemaldage korv potist.
- Samal ajal kuumuta malmpannil keskmisel kuumusel 1 spl õli ja võid. Lisa sibul ja roheline pipar ning küpseta sageli segades 4–5 minutit, kuni köögiviljad hakkavad pehmenema. Lisa veiseliha, sool, pipar ja suitsupaprika ning sega umbes 2 minutit.
- Lisa ülejäänud 1 spl võid ja viska katteks. Lisage kartulid ja jätkake küpsetamist, kartulisegu aeg-ajalt segades, kuni kartul on pehme, pruunistunud ja panni põhjas koorikuga, 8-12 minutit.
- Vähendage kuumust keskmisele-madalale. Tehke kartulisegusse 4 süvend ja lööge igasse muna. Lisage peale juust ja katke pann kaane või lehe või fooliumiga. Laske 5–6 minutit keeda, kuni munad on pehmed ja juust sulanud.