Pannil praetud veiseliha muna ja cheddariga

​​​​​​

Selles pannihommikusöögis on kõik: krõbedad kuldsed kartulid, vürtsikad veiselihatükid, vedelad munad ja maitsev cheddar. Mida veel tahta?

 

Ettevalmistusaeg:
10 minutit

 

Ettevalmistusaeg:
40 minutit

 

 

Portsjonid:
4

 

Küpseta koos:
Malmpann Hosse

 

 

Tooted:

  • 4 keskmist punast kartulit, kuubikuteks lõigatud, umbes 680 g;
  • 1 supilusikatäis soolata võid;
  • 1 keskmise suurusega magusa sibula pea, tükeldatud;
  • ½ tassi peeneks hakitud rohelist pipart;
  • 1 tass tükeldatud veiseliha;
  • ½ tl soola;
  • ½ tl jahvatatud pipart;
  • ½ tl suitsutatud punast pipart;
  • ⅓ tassi pool ja pool;
  • 4 muna;
  • 120 g riivitud cheddarit;

 

Valmistamismeetod:


  1. Laske auruti korviga potis umbes 3 cm vett keema. Lisage kartulid, katke ja aurutage, kuni need on kergelt pehmed, 5½–7 minutit. Eemaldage korv potist.
  2. Samal ajal kuumuta malmpannil keskmisel kuumusel 1 spl õli ja võid. Lisa sibul ja roheline pipar ning küpseta sageli segades 4–5 minutit, kuni köögiviljad hakkavad pehmenema. Lisa veiseliha, sool, pipar ja suitsupaprika ning sega umbes 2 minutit.
  3. Lisa ülejäänud 1 spl võid ja viska katteks. Lisage kartulid ja jätkake küpsetamist, kartulisegu aeg-ajalt segades, kuni kartul on pehme, pruunistunud ja panni põhjas koorikuga, 8-12 minutit.
  4. Vähendage kuumust keskmisele-madalale. Tehke kartulisegusse 4 süvend ja lööge igasse muna. Lisage peale juust ja katke pann kaane või lehe või fooliumiga. Laske 5–6 minutit keeda, kuni munad on pehmed ja juust sulanud.