Pannkoogid apelsinivõi ja brändiga
Pannkoogid apelsinivõi ja brändiga
Täida need pannkoogid kreemja omatehtud apelsinivõiga ja lisa neile leegitsevat brändit, et lauakülalistele muljet avaldada.
Ettevalmistusaeg:
10 minutit
Ettevalmistusaeg:
30 minutit
Portsjonid:
7-8
Küpseta koos:
Malmpann Hosse
Tooted:
Apelsiniõli jaoks:
- 5 supilusikatäit soolata võid, pehmendatud;
- 5 supilusikatäit suhkrut, jagatud;
- 2 supilusikatäit apelsinikoort;
- 2 supilusikatäit apelsinimahla;
- ¼ tassi likööri;
- 2 supilusikatäit brändit.
Pannkookide jaoks:
- 2 suurt muna;
- 1 tass täispiima;
- ⅔ tassi universaalset jahu;
- 4 supilusikatäit sulatatud võid, jagatud;
- 1 supilusikatäis suhkrut;
- ½ tl soola.
Valmistamismeetod:
Pannkoogid:
- Klopi lahti muna, piim, jahu, 2 spl sulavõid,
- suhkur ja sool ühtlaseks.
- Kuumuta malmist pannil keskmisel kuumusel 5 minutit.
- Määri pann õliga. Vala piisavalt segu,
- panni põhja katmiseks, umbes ⅓ tassi.
- Keera panni, et katta põhi seguga.
- Küpseta 1-2 minutit ja keera ümber. Küpseta veel 1 minut ja tõsta taldrikule
- lõikelaud.
Apelsinivõi ja serveerimine:
Sega koostisained, et saada apelsiniõli – 4 spl suhkrut, apelsinikoored ja apelsinimahl.
Küpsetamiseks kuumuta ahi. Aseta pannkoogi keskele teelusikatäis apelsinivõid. Voldi see pooleks ja siis uuesti pooleks. Korrake ülejäänud pannkookidega.
Tõsta pannkoogid tagasi pannile ja puista peale ülejäänud supilusikatäis suhkrut. Küpseta, kuni suhkur hakkab karamellistuma, seejärel eemalda ahjust.
Kuumuta brändit ja likööri väikeses potis väga madalal kuumusel 1-2 minutit, seejärel tõsta tulelt.
Süüta kastmesegu ettevaatlikult pika varrega välgumihkliga ja vala segu pannil olevatele pannkookidele. Lase leegil täielikult läbi põleda. Serveeri pärast leegi kustumist.