Praetud kana
10 Mar
0 Kommentaar(id)
94 Nähtud
Praetud kana
Kas te ei suuda värskelt praetud kana maitsele ja aroomile vastu panna? Selle retsepti ja meie pannide abil saate nautida oma lemmikkana nagu kunagi varem.
Ettevalmistusaeg:
20-25 minutit
Ettevalmistusaeg:
10 minutit
Portsjonid:
5-6
Küpseta koos:
Malmpann Hosse
Tooted:
- 1 tass universaalset jahu;
- 1 supilusikatäis soola;
- 1 tl värskelt jahvatatud musta pipart;
- 2 tassi taimerasva;
- 2 suurt muna;
- ¼ tassi piima;
- 1 kana, lõigatud 8 ossa;
Valmistamismeetod:
- Sega jahu, sool ja pipar kausis, mis on piisavalt suur, et mahutada kõige suurem tükk kana.
- Kuumuta rasv Hosse malmpotis keskmisel kuumusel 160 °C-ni.
- Sel ajal, kui rasv soojeneb, vahusta munad ja piim kausis, mis on piisavalt suur, et mahutada kõige suurem tükk kana. Kasta kanatükid ükshaaval munasegusse, siis jahusegusse, siis tagasi munasegusse ja teist korda jahusegusse.
- Kui õli on piisavalt kuum, prae kana aeglaselt igast küljest kuldpruuniks ja läbiküpseks. Võimalik, et peate kuumust alandama, et liha enne valmimist liiga pruuniks ei tõmbuks.